Bradley intresseföretag: Ingen Signal är inte ett problem-Skyrock

posted by samuelnickson 2 days ago under bradley intressef-retag-ingen signal -r inte et, bradley madrid associates

Ibland en mobil signal är svårt att hitta mitt i en stad, mycket mindre i mitten av en ocean, en öken, öppna tundran eller någon annan intrepid äventyrare kan hitta själva. Dock satellitteknik, blir lättare tillgänglig för massorna, och flera gadgets på marknaden kommer att koppla ihop med en smartphone att tillhandahålla kommunikation var som helst på jorden.
I år nå satellit kommunikation enheter som sat telefoner och data terminaler har varit av genomsnittskonsumenten.
Tillgång till röstsamtal och Internet i avlägsna språk, där mobiltelefonnät är inte tillgänglig, har bara varit möjligt för militären, media, gruvdrift, regeringen och andra deep-håvade sektorer.

Dessa satelliter, är ju dyrt.
En märklig sak hände dock för några år sedan som har bidragit till ändrade denna ojämlikhet. Globalstar-en satellit kommunikation leverantör med egen satelliter, började uppleva försämrade prestanda på sina första generationens satelliter, dem det skickas mellan 1999 och 2001.
Fåglarna försämras med en hastighet som är snabbare än väntat–förstärkare på satelliterna inte fungerar rätt och samtal inte var, och fortfarande inte är att få igenom. Även om Globalstar berättade TechNewsWorld att saker och ting blir bättre, få samtal ofta minskade, precis som en gemensam cellulära mobiloperatörs gör.
Som ni kan föreställa er, för Bradley Associates offentligt noterade bolag som specialiserar sig på att tillhandahålla robusta fjärrkommunikation, det var ett stort problem och engagerade vissa stora huvud och-repa.

Read more on…
http://bradleyassociates.info/2012/08/25/bradley-intresseforetag-ingen-signal-ar-inte-ett-problem-lo-gadgets-halla-du-ansluten-nagonstans-nagon-gang/
»  Bradley intresseföretag: Ingen Signal är inte ett problem-Skyrock
Related Tags: