Explorer Mike Daly blir handledare för en dag – zimbio, bp holdings press releases and news articles

posted by seifertlard 1 days ago under bp holdings press releases and news articles, explorer mike daly blir handledare f-r en dag
bp holdings press releases and news articles
BP: s mest erfarna explorer Dr Mike Daly, har varit tillbaka till klassrummet vid Oxford universitet Institutionen för jorden vetenskaper
Vice VD för prospektering erbjuds tredje året studenter en geologisk översikt av sedimentära flodområden och deras ursprung, hur olja och gas bildas och hur du dekor egenskaper hos klippformationer där olja och gas ansamlingar kan hittas. Föreläsningarna var alternerade med praktiskt arbete i små grupper, tolka regionala seismiska profiler från Nordsjön och Alaska.
För studerande var det en inblick i hur oljeindustrin fungerar och hur studierna kan ha verkliga världen ansökan. De uppskattade användning av verkliga data och sade de dragit ur ett professionellt perspektiv.
"Om vi går till industrin, detta är vad vi ska göra. Det är praktiskt att ha en inblick i en potentiell karriär, säger studenten Adam Robinson. Kollega tredje året Rob Flanders överens om nämnda: Jag är imponerad och tacksam att BP kommit att tala till oss. " Stephanie juryn läggas till: "min kurs är mycket forskning bygger så är det bra att se hur vad vi vet kan tillämpas. Idag har gett mig en idé de banor som du kan ta efter din grad."


CONTINUE READING:
http://www.bp.com/sectiongenericarticle.do?categoryId=9041430&contentId=7074886
FOLLOW US AT:
http://bpspainholdings.wordpress.com
» Explorer Mike Daly blir handledare för en dag – zimbio, bp holdings press releases and news articles
Related Tags: