Skyrock - BP MARKERER 1.000 VINDMØLLER I OS

posted by sondahl 20 hours ago under bp holdings press releases and news articles
bp holdings press releases and news articles
Med den officielle åbning af Sherbino 2 Vindmøllepark i west Texas markerer BP Wind Energy en milepæl i sin fem-årige historie, med mere end 1.000 turbiner nu spinding på tværs af syv stater.
Godsejere og Fællesskabet ledere, Texas kongresmedlem Francisco Canseco var blandt gæsterne ved en dedikation ceremoni den 22. februar til at markere starten på fuldt kommercielle transaktioner på webstedet 20.000-acre, ligger 30 km øst for fortet Stockton, i Pecos County.

"Vi kan skabe en masse energi her i Texas og projekter, ligesom Sherbino 2 vil sikre, at vi ikke gå glip af muligheder for at gøre Amerika mere energi uafhængig," sagde kongresmedlem Canseco.

De stærkeste vinde i den amerikanske slag gennem landets landdistrikterne centrale korridor, den enorme ranches og gårde af Texas ideelle steder at maksimere erobringen af denne vedvarende energikilde. Med Sherbino 2 er nu online, BP blevet en af de største generatorer på vindkraft i landet, kun fem år efter operationer begyndte… » Skyrock - BP MARKERER 1.000 VINDMØLLER I OS
Related Tags: